AGENDA

Two days of conferences | 27 speakers

Day 1 - Friday 14th of October | Day 2 - Saturday 15th of October

09:00

Registration, coffee & croissants

1h

10:00

Introduction

15 min

10:15

Life and death of an iOS attacker

Luca Todesco | 45 min

11:00

Coffee break

30 min

11:30

The unavoidable pain of backups: security deep-dive into the internals of NetBackup

Nicolas Devillers, Jean-Romain Garnier & more | 45 min

12:15

You've got mail! And I'm root on your Zimbra server

Thomas Chauchefoin | 45 min

13:00

Lunch

1h30

14:30

Hara-Kirin: Dissecting the Privileged Components of Huawei Mobile Devices

Maxime Peterlin, Alexandre Adamski | 45 min

15:15

Attacking Safari in 2022

Quentin Meffre | 30 min

15:45

Coffee break

30 min

16:15

Toner deaf - Printing your next persistence

Cedric Halbronn, Alex Plaskett | 45 min

17:00

Exploring Ancient Ruins to Find Modern Bugs: Discovering a 0-Day in MS-RPC service

Ophir Harpaz, Stiv Kupchik | 45 min

17:45

Coffee break

30 min

18:15

I feel a draft. Opening the doors and windows: 0-click RCE on the Tesla Model3

David Berard, Vincent Dehors | 45 min

19:30

Social event

Until 2 am.

Day 1 - Friday 14th of October | Day 2 - Saturday 15th of October

09:00

Welcoming participants, coffee & croissants

1h

10:00

Cinema time!

Nikita Tarakanov, Andrey Labunets | 45 min

10:45

Fuzzing RDPEGFX with wtf

Colas Le Guernic, Jérémy Rubert | 30 min

11:15

Coffee break

30 min

11:45

Hacking the Cloud with SAML

Felix Wilhelm | 45 min

12:30

A journey of fuzzing Nvidia graphic driver leading to LPE exploitation

Thierry Doré | 30 min

13:00

Lunch

1h30

14:30

Emulate it until you make it! Pwning a DrayTek Router before getting it out of the box.

Philippe Laulheret | 45 min

15:15

More Tales from the iOS/macOS Kernel Trenches

John Aakerblom | 45 min

16:00

Coffee break

30 min

16:30

Challenge results

15 min

16:45

Hunting for cloudy SSRFs

Nicolas Joly | 30 min

17:15

bd-jb: Blu-ray Disc Sandbox Escape

Andy Nguyen | 30 min

17:45

Closing session

15 min

Prepare your venue at Hexacon

Brace yourselves, it is going to be amazing

Reserve your place

Talks and speakers

Trainings